Mýdlo se sójovým olejem a bambuckým máslem s motivem obdélník

Mýdlo se sójovým olejem a bambuckým máslem s motivem obdélník

Hodnocení produktu: Zatím bez hodnocení. Buďte první!

Vaše hodnocení:

Složení: Sójový olej, Bambucké máslo, Jojobový olej, Ricínový olej, Kokosový olej, Glycerín, Barva: růžovo-fialová, Vůně: levandule, Hmotnost: cca 90 g cena za 1 ks

75 Kč

Skladové číslo:

Dostupnost: Skladem
skladem: 4 ks

Výrobce: Ruční výroba

Sójový olej:

Olej je získaný ze semen sóji luštinaté (Glycine max) extrakcí a následnou rafnací. Obsahuje nenasycené mastné kyseliny - kyselinu olejovou a kyselinu palmitovou, dále lecitin, vitaminy A, E, K, sterolín a další cenné látky.

- díky obsahu sterolínu má pozitivní účinky na pleť - zjemňuje ji, vyhlazuje a zvláčňuje, redukuje vrásky

- regeneruje a ošetřuje suchou, popraskanou a ekzematickou pokožku

- snadno se vstřebává do pokožky

- působí protizánětlivě, zabraňuje vzniku akné a pupínků

Bambucké máslo:

Bambucké máslo se získává z jader ovoce afrického stromu Shea (nazývaného též bambucký strom anebo strom života) mechanickou extrakcí a následnou rafinací. Jádra obsahují asi 34 - 57% oleje. Bambucké máslo je bohaté na vitamíny a je plné živin.

- Obsahuje vitamíny A , E a F často používané v kosmetice jako ošetřující a zkrášlující složky

- je plné živin, které pomáhají při tvorbě kolagenu

- má výborné hydratační vlastnosti, dodává pokožce měkkost a pružnost a vyživuje ji

- přispívá k redukci očních vrásek

- redukuje tmavé skvrny na pokožce a strie

- pomáhá zmírňovat akné, vyrážky a kožní alergie

- pomáhá chránit pokožku před slunečním zářením

Jojobový olej:

Jojobový olej se získává z keře latinsky zvaného Simmondsia chinensis, častěji označovaného jako jojoba. Olej je lisovaný ze semen keře.

- zjemňuje pokožku, napomáhá její hydrataci

- pomáhá předcházet tvorbě vrásek

- napomáhá regulaci tvorby mazu, je nekomedogenní, tj. zabraňuje vzniku akné

- působí dezinfekčně a protizánětlivě

- ošetřuje popraskanou, drsnou nebo jinak poškozenou pokožku

- pomáhá sluncem spálené pokožce a při drobnějších spáleninách různého druhu

Ricinový olej:

Ricinový olej je mastný olej získaný za studena expresí semen skočce obecného (Ricinus comunis - tzv. ricinovníku). V průběhu exprese teplota nepřekračuje 50 °C, čímž se zachovávají všechny účinné látky. Má vysoký podíl kyseliny ricinové, ale obsahuje také kyselinu olejovou a kyselinu linolovou, které mají pozitivní účinky na pokožku.

- Má hydratační a regenerační účinky.

- Díky vysokému podílu kyseliny ricinové, která váže vlhkost v pokožce, je vhodný na suchou pokožku, protože ji dostatečně zvláčňuje.

- Je vhodný na ošetřování bradavic, jizev a akné.

Kokosový olej:

Kokosový olej se získává extrakcí dužiny kokosových ořechů plodů palmy kokosové pěstované na Filipínách, v Indonésii a Malajsii. Obsahuje nasycené mastné kyseliny, především kyselinu laurovou, ale i některé vitamíny. Neobsahuje trans mastné kyseliny ani geneticky modifikované suroviny.

- používá se jako hydratační přípravek - zvlhčuje pleť, udržuje ji hladkou a zdravou

- snadno se vstřebává do pokožky a nezanechává na ní mastný film

- byl již před staletími využíván jako ochrana před slunečním zářením a vysoušením slaným mořským vzduchem

- má přirozené antioxidační vlastnosti, pomáhá bojovat proti vráskám, regeneruje pokožku

- zjemňuje a zvláčňuje suchou a ztvrdlou pokožku, např. na loktech, patách apod.

- zmírňuje svědění způsobené alergiemi a po bodnutí hmyzem

Glycerín:

- má hydratační a zvláčňující vlastnosti. Vytváří ochrannou bariéru pokožky a ve správném poměru pomáhá udržovat vlhkost pokožky

Nový komentář

* (Povinné)

Nový dotaz k produktu

* (Povinné)

Přihlášení

Tato stránka používá cookies. Vice info